Повідомлення про приватність

Зміст

Ми розуміємо важливість даних. Ми захищаємо вас не тільки в судових залах, а з моменту як ви прийшли до нас за допомогою в своїй проблемі.

Адвокатське Об’єднання «Міллер» («ми») турбуємося про захист ваших персональних даних та робимо все можливе для їх захисту.

Це Повідомлення про обробку даних («Повідомлення») містить актуальну інформацію про порядок обробки ваших даних та ваші права щодо них. 

Мета Повідомлення

За своїм змістом Повідомлення  — це документ, який надає основну інформацію щодо Володільця персональних даних та описує як ми збираємо, використовуємо, зберігаємо та розкриваємо персональні дані.

Воно поширюється на наш вебсайт та дані, які ми можемо отримати за допомогою соціальних мереж: Facebook, Instagram; платформи «Robota.ua»; медіа «Спілка мертвих юристів»; месенджеру Telegram.

Важливість Повідомлення для вас

Важливо, щоб ви ознайомились з цим Повідомленням та знали як ваші персональні дані обробляються та які права щодо них ви маєте. Ми хочемо, щоб ви знали:

  • хто є Володільцем ваших персональних даних відповідно законодавства про захист даних.
  • якими правами ви можете скористатися і як саме.
  • як ми захищаємо і кому ми можемо передавати ваші персональні дані.

Інформація щодо Володільця персональних даних

ВолоділецьАдвокатське Об’єднання «Мiллер», код за ЄДРПОУ: 41045080
Адреса реєстрації04071, Україна, м. Київ, вул. Введенська, будинок 4, офіс 1
Email: office@millerlawfirm.ua — для загальних питань. Зверніть увагу, що для запитань приватності в темі листа необхідно вказати “Приватність”
Контактний номер телефону+380 (67) 538 45 38

Суб’єкти

Відносно нас ви, як суб’єкт персональних даних, можете бути відвідувачем, потенційним клієнтом, клієнтом або кандидатом:

Категорія суб’єктівОпис категорії
ВідвідувачУсі, хто відвідує наш вебсайт, Фейсбук та Інстаграм .
Потенційний клієнтВідвідувачі, які почали з нами комунікацію, але щене отримують наших послуг (наприклад, залишили нам запит)
КлієнтУсі, хто користується нашими послугами
КандидатВідвідувачі, які заповнили анкету танадіслали нам своє резюме

Зміст даних та мета, для якої ми їх збираємо

Дані, які ми збираємо та обробляємо за допомогою вебсайту, соціальних мереж, месенджерів діляться на категорії:

  •  технічна інформація;
  • дані, надані відвідувачами;
  • дані, отримані від 3х осіб

Звертаємо вашу увагу, що ми не обробляємо дані відвідувачів, які не досягли 18 років. Якщо вам стало відомо, що ми обробляємо дані дитини, просимо повідомити нас за електронною адресою office@millerlawfirm.ua 

Технічна інформація. Коли ви заходите на наш сайт, деякі дані збираються автоматично. Нам потрібні технічні дані для роботи, підтримки і поліпшення вебсайтів. До таких даних, зокрема, належать IP, cookies (у т.ч. від 3х осіб), MAC, geolocation, назва Інтернет-провайдера, ім’я домену, тип браузера та операційної системи, інформація про сайт або покликання, з якого ви перейшли в магазин, дату, час та тривалість сесії – сесійний ID.

Дані, отримані від 3-х осіб. Ми можемо отримувати інформацію через наступні джерела: 

  • соціальні мережі Facebook, Instagram;
  • месенджер Telegram;
  • платформа «Robota.ua»
  • медіа «Спілка мертвих юристів»
Дані, які ви можете надати нам:
Зверніть увагу: від відвідувачів нашого сайту ми збираємо лише технічну інформацію
потенційний клієнт ім’я, електронна пошта та інформація з повідомлення, яке ви можете нам залишити
клієнт паспортні дані, платіжні дані, квитанції, аудіозаписи наших діалогів та будь-яка інша необхідна інформація, яку ми можемо отримати в процесі надання вам наших послуг
кандидат ім’я, електронна пошта, дані з вашого резюме  (зокрема,  покликання на сторінки соціальних мереж, місце навчання, інформація про колишнє/існуюче місце роботи, дата народження, номер телефону) та інформація з повідомлення, яке ви можете нам залишити
Важливо.Для покращення якості надання наших послуг ми можемо робити аудіозаписи наших розмов. Ми попередимо вас перш, ніж почати запис. Ми гарантуємо безпеку та конфіденційність наших розмов. Доступ по запису є в обмеженої кількості людей, в яких підвищений рівень доступу. Він зберігається до моменту розшифровки запису в текст, а потім видаляється.Детальніше про те, як ми захищаємо ваші дані, ви можете прочитати у розділі «Засоби захисту даних»

Детальніше щодо даних, які ми збираємо:

Коли Мета Перелік персональних даних Підстава для обробки Термін зберігання
Потенційні клієнти
Ви надаєте згоду на маркетинг Маркетинг Електронна пошта Згода 1 рік з моменту останньої комунікації або до відкликання згоди
Ви залишаєте запит на сайті Обробка запиту, консультація щодо послуг Ім’яЕлектронна поштаІнформація з повідомлення, яке ви можете нам залишити Законний інтерес 1 рік з моменту останньої комунікації
Клієнти
Ви надаєте згоду на маркетинг Маркетинг Електронна поштаНомер телефону Згода 3 роки з моменту завершення надання послуг або до відкликання згоди
Ви укладаєте з нами договір на надання послуг Надання послуг Паспортні даніПлатіжні даніКвитанціїАудіозаписи наших діалогівІнша необхідна інформація, яку ми можемо отримати в процесі надання вам наших послуг Виконання правочину 3 роки з моменту останнього замовлення/комунікації
Ви оплачуєте послуги за договором Дотримання законодавства Платіжні даніКвитанції Юридичний обов’язок Термін зберігання встановлюється законодавством
Кандидати
Ви подаєтесь до нас на вакансію Пошук працівників/підрядників/стажерів Ім’яЕлектронна поштаДані з резюме (зокрема,  покликання на сторінки соціальних мереж, місце навчання, інформація про колишнє/існуюче місце роботи, номер телефону)Інформація з повідомлення, яке ви можете нам залишити  Законний інтерес 1 рік з моменту останньої комунікації
Ви подаєтесь до нас на вакансію Пошук працівників/підрядників дата народження Юридичний обов’язок 1 рік з моменту останньої комунікації
Дані, що збираються автоматично (Відвідувачі, кандидати, клієнти, потенційні клієнти)
Ви використовуєте наш сайт Робота сайту Необхідні cookies;Технічні дані Законний інтерес до 2 років
Ви надали згоду на cookies Аналітика, Статистика Cookies Згода до 2 років
Дані, отримані від 3х осіб  (Відвідувачі, кандидати, клієнти, потенційні клієнти)
Ви взаємодієте з нашими аккаунтами в Facebook, Instagram, Telegram Аналітика, Маркетинг Ім’я;Фото;Коментарі;Інші дані, які можуть бути зібрані з Facebook,Instagram, Telegram. Законний інтерес Визначений порядком обробки даних Facebook, Instagram, Telegram
Медіа «Спілка мертвих юристів» пошук кандидатів Ім’яЕлектронна поштаРезюмеПовідомлення, яке ви можете нам залишити 2 роки 
Платформа «Robota.ua» Ім’я та ПрізвищеЕлектронна поштаФотоТелефонДата народженняМісто проживанняБажана посадаДосвід роботиІнша інформація, якою ви можете доповнити свій аккаунтРезюме Визначений порядком обробки даних Robota.ua
Дані, що збираються при взаємодії з нами  (Відвідувачі, кандидати, клієнти, потенційні клієнти)
Ви звертаєтесь до нас через електронну пошту Надання послуг Ім’я;Електронна пошта Виконання правочину До закінчення надання послуг + 3 роки

Ви можете скористатися своїм правом на видалення своїх даних. У цьому випадку ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів з моменту вашого запиту.

Зверніть увагу: право на видалення даних не є абсолютним — ми не можемо видалити ті ваші дані, які зобов’язані зберігати за законодавством. 

Інформація щодо передачі ваших даних третім особам

Ваші дані зберігаються та обробляються на нашому сервері в Німеччині. Ми можемо передати ваші персональні дані нашим співробітникам, підрядникам або партнерам для виконання договору. Також ми передаємо ваші дані з наступних підстав:

Згода Ми передаємо ваші персональні дані на основі вашої явної згоди.
Виконання норм законодавства Ми будемо розкривати ваші персональні дані третім особам в тому обсязі, в якому це необхідно:
  • для виконання державного запиту, постанови суду або відповідного законодавства
  • для запобігання незаконному використанню нашого вебсайту;
  • для захисту від претензій третіх сторін;
  • для запобігання або для допомоги в розслідуванні шахрайства
Передача до третіх осіб Ми передаємо ваші персональні дані третім сторонам на підставі договору для обробки від нашого імені, який містить перелік відповідних технічних та організаційних заходів з метою захисту ваших персональних даних. Ми можемо передавати ваші дані конкретним компаніям, консультантам, підрядникам, які надають певні послуги на наше замовлення. 
Ми запитаємо вашої згоди, якщо передача даних не є частиною виконання договору.

Інформація щодо деяких третіх осіб: 

Треті сторониМетаПокликання на порядок обробки даних
FacebookМи використовуємо Facebook для створення аналітики та реклами наших послугПокликання
InstagramМи використовуємо Instagram для створення аналітики та реклами наших послугПокликання
TelegramМи використовуємо Telegram для пришвидшення комунікації між нами та суб’єктами персональних данихПокликання
Bitrix24Ми використовуємо Bitrix24 для організації роботи компанії та взаємодії з клієнтамиПокликання
Google AnalyticsМи використовуємо Google Analytics для створення аналітики та статистики використання нашого сайтуПокликання
Спілка мертвих юристівМи використовуємо медіа «Спілка мертвих юристів» для пошуку кандидатівПокликання
Robota.uaМи використовуємо Robota.ua для пошуку кандидатівПокликання

Засоби захисту даних

Ми турбуємось про ваші дані та використовуємо для їх захисту відповідні технічні, фізичні та організаційні заходи.  До них належать, зокрема: 

Технічні заходизахищений протокол HTTPS, технології шифрування та резервне копіювання, сервери в країні ЄС, корпоративний VPN, індивідуальне програмне забезпечення.
Фізичні заходиобмежений доступ до приміщень, цілодобова охорона офісу, відеоспостереження.
Організаційні заходидоговори про нерозголошення (NDA), внутрішні політики та інструкції.

Інформація щодо cookies

Ми використовуємо cookies для функціонування сайту. Використовуючи файли cookies ми отримуємо технічну інформацію, зазначену в розділі «Зміст даних та мета, для якої ми їх збираємо» та Політиці Cookies.

Якщо ви бажаєте відключити cookie, то можете знайти інструкції з управління  налаштуваннями вашого браузера за цими покликаннями:

Internet ExplorerVivaldi Microsoft Edge 
ChromeOpera Safari 
Firefox

Права суб’єктів персональних даних 

У вас, як у суб’єктів персональних даних є наступні права:

ПравоОпис
Право на доступ до інформаціїВи можете запитати пояснення обробки ваших персональних даних
Право на виправлення інформаціїВи можете змінити інформацію, якщо вона неточна або неповна
Право на видалення інформаціїВи можете надіслати нам запит на видалення ваших персональних даних з наших системМи видалимо їх, якщо інше не передбачено законодавством
Право на портативністьВи можете запросити всі дані, які ви нам надали, а також зробити запит на передачу даних іншому володільцю
Право на обмеження обробкиВи можете частково або повністю заборонити нам обробляти ваші персональні дані
Право на заперечення проти обробкиВи можете заперечувати проти обробки ваших персональних даних
Право відкликати згодуВи можете відкликати свою згоду в будь-який момент
Право подати скаргуЯкщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу

Щоб скористатися своїми правами надішліть нам електронного листа на електронну пошту office@millerlawfirm.ua 

Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за електронною поштою hotline@ombudsman.gov.ua або написати лист та направити його за адресою 01008, м. Київ-08, вул. Інститутська, 21/8.

Зверніть увагу: право на видалення даних не є абсолютним — ми не можемо видалити ті ваші дані, які зобов’язані зберігати за законодавством. 

Оновлення цього Повідомлення

Це Повідомлення і правовідносини, що потрапляють під її дію, регулюються Законом України «Про захист персональних даних». Чинні закони і вимоги до обробки персональних даних можуть змінитися. У цьому випадку ми опублікуємо нову версію Повідомлення у себе на сайті.